Datça’nın Mesudiye Köyü’ne yakın bir noktada konumlanan Domuz Çukuru Koyu, kafa tatili yapmak isteyen yazlıkçılar tarafından tercih ediliyor. El değmemiş güzelliğe sahip koyun bu durumda olmasındaki en büyük etken sadede deniz yolu ulaşımının olmasında kaynaklanmaktadır.

Mavi bayrak almaya hak kazanmış denizi ile gelenleri adeta büyüleyen koyda hizmet veren tesis keyifli bir tatil geçirmeniz için tüm olanakları sağlıyor sizlere. Datça ve Hayırbükü’nden hareketle kolaylıkla ulaşım sağlanabilinmektedir.

Neden Gitmeliyim? Domuz Çukuru Koyu ismini; koyun etrafını saran incir ağaçlarından incir yemeğe gelen yaban domuzlarından almıştır. Mis gibi bir deniz ve mis gibi bir yeşillik size de harika bir kamp ortamını canlandırmıyor mu? Elbette ki eşsiz bir kamp deneyimi tatmanızı sağlamak üzere olanak sağlanıyor. Doğayı seviyorum da kamp işleri benim için problem diyorsanız hiç merak etmeyin o da düşünülmüş. Bungalov evleri kapılarını sizlere açıyor.

Kaçırmayın! Koyun çevresinde küçük yürüyüşler yaparak bölgeyi keşfedebilir ve ilginize çekecek mağaraları gezebilirsiniz. Geceleri, yazların vazgeçilmezi bir ateş yakıp uzanın ve güzel yıldızları izleyin. Bir ayrı parlıyor resmen!