Dalyan’da İztuzu Plajı’nın devamında kalan Turtle Beach, muhteşem bir manzarada deniz keyfi yaşayabileceğiniz yerlerden biridir. Yorgunluğunuzu dindirebileceğiniz, rahatça tatil yapabileceğiniz, güzel ve rahat bir yerdir. Dalyan’ın sakin yerlerinden biri olan Turtle Beach bu bölgede pek çok kişi tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Bununla birlikte yerli ve yabancı turistlerin de denize girmek için tercih ettiği yerlerin başında gelmektedir.

Altın sarısı parlak bir kuma ve çevresi itibariyle yemyeşil bir doğa manzarasına sahip olan plaj yeri İztuzu ile aynı güzellikte bölgenin nadide yeridir. İster kilometrelerce uzanan kıyı şeridinde yürüyüş yapın, ister güneşlenin, ister denizin keyfini çıkarın. Burada tüm senenin stresini bir çırpıda üzerinizden atabilirsiniz. Çocuklu aileler için de gayet ideal yerlerden biridir.

Nasıl Gidilir: İztuzu Plajı’nın devamında yer alan Turtle Beach’e dolmuş teknelerle ulaşım sağlanmaktadır. Biletinizi giderken gidiş-dönüş olarak satın alıyorsunuz. Dönüşte sıradaki tekneye binerek ulaşımınızı sonlandırabilirsiniz.