
İç Kabin
- Kabin Yaklaşık 13-16m2
- gardırop
- banyo
Başlayan fiyat
₺84.563
Kişi başı (çift kişilik)



Tüm Kredi Kartlarına 12 Taksit
Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit imkânı.
Gemi hattı
Msc Preziosa
Gemi
Msc Preziosa
Gece
7
Kalkış limanı
Ankara
Ulaşım
Pegasus Havayolları İle
Vize
Zorunlu (Vize Bilgileri için tıklayınız.)
Tur kodu
166875
Ankara Hareketli MSC Preziosa ile Norveç Fiyortları Turu, Kuzey Avrupa’nın büyüleyici doğasını ve eşsiz fiyort manzaralarını konforlu bir gemi seyahatiyle keşfetme fırsatı sunuyor. Ankara Esenboğa Havalimanı çıkışlı uçuş bağlantısıyla başlayan 7 gece 8 günlük bu özel cruise programında, MSC Preziosa gemisinin sunduğu üstün hizmet kalitesi ve ayrıcalıklarla dolu bir tatil deneyimi sizleri bekliyor.
Rotanız boyunca Norveç’in simgeleşmiş doğa harikalarını ve tarihi liman kentlerini yakından görme şansı bulacaksınız. Stavanger’in tarihi atmosferi, Maloy yakınlarındaki görkemli Briksdal Buzulu, Nordfjordeid’in göz alıcı fiyort manzaraları ve Bergen’in UNESCO Dünya Mirası listesindeki büyüleyici liman bölgesi bu yolculuğun öne çıkan durakları arasındadır. Denizde geçen seyir günlerinde ise MSC Preziosa’nın gurme restoranlarında tam pansiyon konaklamanın tadını çıkarabilir, Broadway tarzı tiyatro gösterileri ve spor olanaklarıyla seyahatinizi renklendirebilirsiniz.
Türkçe rehberlik hizmeti, uçuşlar, liman transferleri ve liman vergilerinin dahil olduğu bu eksiksiz fiyort turu; doğa, kültür ve konforu bir arada sunan benzersiz bir tatil fırsatıdır.

Başlayan fiyat
₺84.563
Kişi başı (çift kişilik)

Başlayan fiyat
₺112.769
Kişi başı (çift kişilik)
Ankara Esenboğa Havalimanında uçuştan 4 saat önce buluşma ve check-in işlemlerimizin ardından Hamburg uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Hamburg’a inişimizin ardından özel aracımız ile gemimize transferimiz gerçekleşiyor.



Gemi aktiviteleri

Rezervasyon için kabin seçin
Kabin seçin
₺84.563
04.10.2026 - 11.10.2026
