Yeşilin ve turkuazın bir araya geldiği en güzel noktalardan biri olan Bacardi Koyu, yemyeşil tepelerin arasında kalmış adeta saklı bir cenneti andırıyor. İztuzu Plajı’nın doğusunda yer alan ve tropik sahilleri andıran 3 koydan biri olan Bacardi Koyu’nda yer alan Candost Plajı, sadece günübirlik tekne turları ile ya da Kargıcak Koyu’ndan kano ile ulaşım sağlanan, sakin huzurlu bir yerdir.

Candost Plajı’na giriş ücretsizdir. Çevrede ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir işletme bunmamaktadır. Havlunuzu sererek güneşlenebilir, sahile kadar inen ağaçların altında kitabınızı okuyabilirsiniz. Kafa dinlemek ve birkaç saatlik yüzme molaları için oldukça ideal olan Bacardi Koyu, berrak denizi ile de harika bir dalış noktasıdır. Küçük plaj alanı taşlıktır. Deniz sığ ve son derece sakindir. Bu özelliği ile çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için uygundur. Doğallığı bozulmamış önemli plajlardan biri olan Bacardi Koyu, Dalyan’da görülmesi gereken yerlerin başında gelir.

Nasıl Gidilir: Plaja ulaşım bir hayli güç. Kargıcak Koyu’na yakın bir noktada yer alan Candost Plajı’na yalnızca iyi bir arazi aracıyla gelinebilir. Altı alçak binek araçla buraya gelmek imkânsızdır.